Trådløs temperatur- og fugtighedsmåling af afgrøder og kartofler

Man standing, holding StackView device

Trådløs temperatur- og fugtighedsmåler af afgrøder og kartofler

Ændringer i temperaturen kan påvirke kvaliteten af afgrøderne uanset afgrødetype. Derfor er det vigtigt at måle temperaturen regelmæssigt. 

Det er noget, Alexander Høeg er opmærksom på, da han dagligt overvåger digitalt, temperaturen af afgrøderne med.

Alexander Høeg har arbejdet hos Frijsenborg Gods i 8 år og er ansvarlig for kartoflerne og sikrer at afgrøderne har den rigtige temperatur. I 2021 investerede de i StackView og siden bruger de den dagligt til at måle digitalt kartofler og andre afgrøder.

Ifølge Alexander, havde gården ikke noget til at tjekke temperaturen af kartoflerne før StackView. Men med StackView kan de nu måle temperaturen i deres lager i Djursland samt i markerne fra pc eller mobiltelefonen og uden at de er nødt til at køre ud. Dette giver dem mulighed for at sikre, at kartoflerne dyrkes i den perfekte temperatur.

Hvad er StackView & hvordan virker det? 

StackView er et effektiv trådløs temperatur- og fugtighedsmåler værktøj. StackView spyden sættes ind i afgrøder og silos og den tilhørende software kan installeres på din pc eller mobil telefon til at sende alarm, hvis temperaturen i et af lagerne eller markerne går over en vis grad. Det betyder, at Alexander og hans team kan blive underrettet, hvis der er et problem med temperaturen, og så kan de straks gøre noget for at løse det, og dermed sikre at deres kartofler dyrkes i den højeste kvalitet.

Samlet set, har StackView været en god investering for Frijensenborg Gods og deres landmænd. På den måde kan de sikre, at de leverer produkt i højeste kvalitet til deres kunder.

 

Læs også: Sikring af kvalitet på korn og frølageret

Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få de seneste nyheder

Du vil kun modtage et nyhedsbrev om måneden. Du kan til hver en tid afmelde.