Hvordan StackView hjælper Anne Sofie med at kontrollere processen og sikre kvaliteten af afgrøderne

Person på billedet, stackview temperaturmåler i hånden

Anne Sofie og hendes familie har drevet der gård, Straarup, i generationer. De dyrker en række forskellige afgrøder såsom græsfrø, byg og hvede. Kvaliteten af deres afgrøder er af yderste vigtighed.  

I 2014 besluttede Anne Sofie og hendes familie at investere i StackView hutemp for at hjælpe dem med at styre temperaturen og fugtigheden i deres afgrøder.

”Stackview har givet os mulighed for at følge temperaturen, sætte alarmer op og derved minimere risikoen for at ødelægge afgrøderne. StackViews evne til også at overvåge fugtigheden giver os yderligere indsigt i kvaliteten af afgrøderne.”

Ved at kende stablens temperatur og luftfugtighed er det nemmere at styre tørreprocessen i højere grad, såsom kun tørring eller afkøling af stablen, når det er relevant. Anne Sofie og hendes familie håber, at dokumentering af deres afgrøder vil være med til at forbedre salgsprocessen i fremtiden.

Anne Sofie har ikke skiftet batteri på sin StackView, siden hun købte det tilbage i 2014. Ifølge appen har StackView stadig 74 % batteri tilbage.

Care4farm hjalp os igennem hele processen

“Efter at have modtaget StackView hjalp Care4farm os med onboarding på platformen. Vi fik hjælp til at sætte appen op og blev introduceret til de forskellige funktioner.”

Care4farm tilbyder 24/7 support, hvor du kan ringe når som helst, hvis du har problemer med appen eller har brug for en bedre introduktion. Det hele er inkluderet og gratis for hver bruger.

Funktionerne er let tilgængelige på min telefon

StackView-funktionerne er altid tilgængelige på Anne Sofies telefon, 24 timer i døgnet. Dette er nyttigt for hende, da hun altid kan holde styr på sit arbejde, mens hun rejser:

“Jeg kan arbejde på den anden side af kloden og stadig føle mig sikker på, at mine afgrøder er sikre”

Anne Sofie anbefaler stærkt StackView til alle, der leder efter en måde at holde styr på stakkens daglige tilstand.

Med StackView kan du styre tørreprocessen og sørge for, at dine afgrøder altid er af den bedste kvalitet.  

 

Læs også: Trådløs temperaturmåling af afgrøder og kartofler

Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.