Hvorfor nøjagtige data om lagertilstand er afgørende for forsikringsdækning.

Hvorfor nøjagtige data om lagertilstand er afgørende for forsikringsdækning

Nøjagtige data om lagertilstand er ikke bare en fordel, men en nødvendighed for at sikre forsikringsdækning og overholdelse af myndighedskrav. Med lagermaterialer som træpiller, træflis, kompost eller afgrøder, er nøjagtige data afgørende for at få den forsikringsdækning, du har brug for.

temperaturmåler til afgrøder

Hvordan nøjagtige data kan hjælpe din forsikringsdækning

Forbedret Risikoanalyse: Forsikringsselskaber benytter data til at vurdere risici. Nøjagtige data om lagertilstand gør det muligt for forsikringsselskaber at forstå den aktuelle tilstand af dine lagre og identificere potentielle risici. Dette kan hjælpe med at justere præmien baseret på reelle risici og sikrer, at din forsikringsdækning er tilpasset din virksomhed.

Dokumentation af skader: Hvis en skade opstår, vil præcise data om lagertilstand være afgørende for at dokumentere omfanget af tabet. Dokumentation om lagerets tilstand før og efter skaden kan fremskynde erstatningsprocessen og sikre, at du modtager den fulde erstatning, du er berettiget til.

Forebyggelse af tab: Regelmæssig overvågning og rapportering af lagertilstand kan hjælpe med at identificere problemer, før de bliver til store skader. Ved at have nøjagtige data, kan du forhindre potentielle skader og minimere risikoen.

Forbedring af forsikringsbetingelser: Forsikringsselskaber ser positivt på virksomheder, der viser en proaktiv tilgang til risikostyring. Nøjagtige data om lagertilstand kan forbedre dine chancer for at få bedre forsikringsvilkår og lavere præmier, da det demonstrerer, at du har kontrol over risiciene.

Overholdelse af brandmyndighedernes krav: Hvis brandmyndighederne anmoder om temperatur- og/eller fugtighedsovervågning af dine træpiller, træflis, kompost eller afgrøder, er nøjagtige data uundgåelige. Forsyning af præcise målinger kan ikke kun sikre overholdelse af myndighedernes krav, men også undgå bøder og yderligere risici.  

Hvordan StackView kan hjælpe med nøjagtige data

Med StackView kan du overvåge og måle temperatur-og fugtigheden af dine materialer som træpiller, træflis, kompost eller afgrøder og dermed dokumentere lagertilstanden.

 

Du kan derfor nemt holde styr på vigtige parametre i dit lager og sikre nøjagtige data til dine forsikringsbehov og myndighedsforpligtelser.

grain bin monitoring systems

Med Stackview får du:

Dataovervågning i realtid: Få adgang til opdaterede data om lagertilstand i realtid. Dette gør det muligt at reagere hurtigt på eventuelle ændringer og forebygge skader, hvilket er afgørende for både forsikringsdækning og overholdelse af brandmyndighedernes krav.

Automatisk Rapportering: StackView dokumenterer alle målinger automatisk. Hvilket er vigtigt for både forsikringskrav og reguleringsinspektioner.

Alarmfunktioner: StackView kan konfigureres til at sende alarmer ved uønskede temperatur- eller fugtighedsændringer fra de normale lagertilstande, hvilket hjælper dig med at tage hurtige foranstaltninger og forhindre potentielle skader og overtrædelser.

Data Deling: Del let dine data med forsikringsselskaber, brandmyndigheder, revisorer og andre interessenter for at bevise din virksomheds risikostyring og optimere dine forsikringsbetingelser.

Produktfunktioner

Medfølger: StackView inkl. antenne, batteri, simkort, opdatering af software, dataopbevaring og support

Længde: 1500 mm

Materiale: Rustfrit stål

Velegnet til afgrøde: Byg, Bønner, Raps, Majs, Korn, Hø, Linser, Havre, Andet, Ærter, Ris, Rug, Ensilage, Sojabønner, Hvede og Hø

Velegnet til økologisk landbrug: Ja

Overfladebehandling: Poleret

Temperaturområde: -40 – +120 ° C

Nøjagtighed: +/- 2 °

Vægt: 1 kg

wireless grain sensor
Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Biogas – Bæredygtig energi

Biogas – Bæredygtig energi Biogas er en vedvarende energikilde, der produceres af organisk affaldsmateriale såsom træpiller og træflis. For at sikre, at kvaliteten af disse

Læs mere

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få de seneste nyheder

Du vil kun modtage et nyhedsbrev om måneden. Du kan til hver en tid afmelde.