Trådløs temperatur- og fugtighedsspyd til korn, frø, jord, kartoffel m.fl.

Antenne

 • Antenne med forbindelse overalt.
 • Robust og Vandtæt elektronik
 • Op til 10 års batterilevetid
 • ’Kom nemt i gang’ kursus og
  support

Se alle specifikationer

Stål spyd

 • Robust rustfri stål spyd
 • Praktisk håndtag
 • Multi anvendelig

Se alle specifikationer

Vandtæt

 • Robust sensor
 • Vandtæt

Se alle specifikationer

5/5

StackView®

Inkl. antenne, batteri, simkort, opdatering af software, lagring af data, support

StackView® består af et trådløs temperatur- og fugtighedsspyd og en tilhørende hjemmeside. StackView® temperatur- og fugtighedsspyd er uden besværlige ledninger eller fordyrende basisstationer. StackView måler automatisk og systematisk temperaturen og fugtigheden, og alle målinger dokumenteres på StackViews® hjemmeside med tidspunkt og GPS-position. Hjemmesiden er tilgængelig på PC, Labtop og smartphone. Hjemmesiden er enkel, overskuelig og nem at anvende. Her kan man nemt oprette og ændre et spyds navn. Endvidere er der virkelig gode sorteringsmuligheder, så spyd i en afgrøde, hal eller lignende vises separat. Har man kolleger, kunder og andre som man vil dele data fra et eller flere spyd med kan man blot skrive den nye brugers mail. Herefter opretter systemet selv en konto til den nye bruger og sender automatisk mail. Tidspunkter for temperatur- og fugtighedsstagning kan synkroniseres, så flere spyd måler temperaturen og fugtighed på samme tidspunkter af døgnet. Flyttes eller berøres spyddet sender spyddet straks en temperatur og fugtighed til hjemmesiden og automatisk igen, når spyddet har akklimatiseret sig et nyt sted. Alarmer kan opsættes individuelt pr. spyd eller kopieres til andre spyd i en flåde. Typisk værdifulde alarmer er maximum og minimum temperatur og fugtighed.

StackView® temp & moist

4.500 DKK

Årligt abonnement for software*

1000 DKK

Alle priser vises uden moms

* Årligt abonnement for software er gældende uanset variant

Bevar værdierne og optimer driften med StackView®

”StackView® er en fantastisk opfindelse. Så får jeg tjekket min temperatur i kartoflerne hver eneste dag. Havde mine kartofler ikke haft StackView® i, så havde jeg ikke opdaget temperaturstigningen. Min kule var på 3500 tdr svarende til en værdi på ca. 255000,- kr. Jeg har investeret 9000,- kr. i StackView”

– Allan Koch, Landmand

Overvåg nemt temperaturen og fugtigheden på afgrøder via desktop, tablet eller smartphone

Sørg for optimal køling og mål temperaturen og fugtigheden af afgrøder forskellige steder. Alle temperatur- og fugtighedsmålinger gemmes og du får et varsel på din pc, tablet eller smartphone, hvis idealtemperaturen overskrides.

Bred dækning

Stackview er udstyret med en antenne og en nye forstærker, der giver fem gange bedre dækning. Det sikrer, at landmanden hele tiden har styr på temperaturen og fugtigheden i kornet.

Betroet af både Landbrug & Industri

Specifikationer

Farve

Grå

Medfølger

StackView inkl. antenne, batteri, simkort, opdatering af software, dataopbevaring og support

Længde

1500 mm

Materiale

Rustfrit stål

Velegnet til afgrøde

Byg, Bønner, Raps, Majs, Korn, Hø, Linser, Havre, Andet, Ærter, Ris, Rug, Ensilage, Sojabønner, Hvede, Hø

Velegnet til økologisk landbrug

Ja

Overfladebehandling

Poleret

Temperaturområde

-40 – +120 ° C

Nøjagtighed

+/- 2 ° C

Vægt

1 kg

Kontakt os

Har du spørgsmål til StackView® produktet?

Har du spørgsmål til vores produkt eller software? Udfyld vores formular og bliv kontaktet af en af vores konsulenter hurtigst muligt. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Bliv kontaktet