Temperatur- og fugtighedsovervågning af agro- og biobulk produkter i landbruget

Den korrekte temperatur- og luftfugtighedsstyring er afgørende for at opretholde den højeste kvalitet af ens agro- og biobulk produkter. Uanset om det drejer sig om korn, frø, jord, kartofler, træpiller eller lignende, spiller disse faktorer en central rolle i produktets holdbarhed og kvalitet.

Temperaturen er en vigtig faktor for kvaliteten

Temperaturen påvirker direkte produktets stabilitet og kvalitet. For eksempel kan for høje temperatur føre til øget fugtighed og risiko for skimmel og bakterievækst. Derfor er det afgørende at opretholde den rette temperatur gennem hele opbevaringsprocessen for at sikre produktets kvalitet og holdbarhed.

Påvirkningen af fugtighed på produktkvaliteten

Luftfugtighed spiller også en afgørende rolle I produktkvaliteten. For høje fugtighedsniveauer kan føre til skimmel, og øget risiko for bakterievækst, mens for lave fugtighedsniveauer kan medføre udtørring og forringe kvaliteten af dine agro- eller biobulk produkter. Derfor er det vigtigt at kunne måle fugtigheden for at opretholde den rette luftfugtighed for at bevare produktets tilstand og kvalitet.

Overvågning af temperaturen og fugtighed med StackView

Med StackView temperatur og fugtighedsspyd kan man nemt og effektivt overvåge temperaturen og fugtigheden på ens agro- og biobulk produkter. Ved at sikre, at temperaturen og fugtighed opretholdes en høj kvalitetstandard.

Den medfølgende software kan installeres på ens pc eller mobiltelefon for at sende en alarm, hvis temperaturen og fugtigheden i en af lagrene eller markerne overstiger en vis grad. Datalogning kan analysere historiske tendenser og mønstre. Disse data kan bruges til at optimere afgrødestyringen, og forbedre produktiviteten. Ved realtidssporing kan StackView hjælpe med at optimere tørrings-og købeprocesserne, så kvaliteten på kornet ikke forringes og reducere spild.

Læs også:Sådan anvendes en temperaturmåler fleksibelt under marksprøjtning.

Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få de seneste nyheder

Du vil kun modtage et nyhedsbrev om måneden. Du kan til hver en tid afmelde.