Sådan anvendes en temperaturmåler fleksibelt under marksprøjtning

Foråret bringer en travlhed til landbrugsmarkerne. Landmændende forbereder sig til plantesæsonen. En afgørende faktor, er jordens temperaturen og fugtighed. Forståelsen af jordens temperatur og fugtighed er afgørende, når det drejer sig om plantning og spiring af ens afgrøder. Når temperatur- og fugtighedsspyddet ikke bliver brugt på kornlageret, kan denne spyd bruges om foråret til overvågning af jordens temperatur- og fugtighed.

Hvad er StackView?

StackView består af en trådløs temperatur- og fugtighedsmåler sammen med et brugervenligt webstedinterface. StackView måler automatisk og systematisk temperaturen og fugtigheden, og alle målinger dokumenteres på StackView hjemmeside med tidspunkt og GPS-position. Hjemmesiden er tilgængelig på PC, labtop og smartphone.

Med StackView kan man måle og analysere jordens temperatur og fugtighed I realtid. Dette giver en værdifuld indsigt I jordforholdene, hvor man hurtig kan reagere på ændringer,  såsom justering af såtidspunkter eller optimere vækstbetingelserne for ens afgrøder.

Brugen af StackView under markesprøjtning

For at bruge StackView under marksprøjtning, placer måleren i marken på det ønskede dybdeniveau. Sensoren er placeret i bunden af StackView. Måleren vil nu måle temperaturen og luftfugtigheden, for eksempel to eller tre gange om dagen. Tidsstempler for temperatur- og luftfugtighedsmålinger kan synkroniseres, hvilket tillader flere målere at måle temperatur og luftfugtighed samtidigt.

Hvis den er i et område, hvor der sprøjtes, og der er ønske om at undgå utilsigtet sprøjtning på StackView, kan den nemt positioneres vandret.

Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få de seneste nyheder

Du vil kun modtage et nyhedsbrev om måneden. Du kan til hver en tid afmelde.