Sikring af kvalitet på korn og frølageret

Højere krav til fødevaresikkerhed og produkter

Kravene til fødevaresikkerhed og de produkter, vi som forbrugerne køber i butikkerne, bliver hele tiden højere. Dette gælder ikke mindst for fødevarer. Se også en kort beskrivelse af de vigtigste forhold omkring rengøring af afgrødelageret, skadedyrsbekæmpelse, tørring og nedkøling samt vigtigheden af løbende at registrere temperatur og vandprocenter i kornet.

For at sikre kvaliteten på korn og frølageret hele vejen fra jord til bord udtages en række landmænd til kontrol af deres lagerfaciliteter, herunder rengøring, skadedyrsbekæmpelse, nedtørring samt føring af logbog, som er et krav ifølge kontrakten med mange foderstoffer. Husk at afgrøden på lageret udgør en stor værdi og skal passes med omhu.

StackView er et effektivt trådløs temperatur-og fugtighedsmåler værktøj, der hjælper med at overvåge temperaturen og fugtigheden, da det problemfrit fanger og organiserer ens data på den tilhørende software som kan installeres på ens PC eller mobiltelefon, hvor man nemt kan oprette eller ændre spydets navn, vise spydene seperat i agrøder, haller eller lignende steder og direkte hente en logbog fra ens StackView. 

Læs også: Kvalitet i marken

Del dette indlæg

Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få de seneste nyheder

Du vil kun modtage et nyhedsbrev om måneden. Du kan til hver en tid afmelde.